PRIJATELJI ZA “ZVONČICU”

Okruženi smo ljudima koji nemaju lično iskustvo dečjeg kancera ali imaju visoko razvijenu svest o potrebi darivanja i pomaganja. Brojne humanitarne akcije su inicirali i organizovali naši prijatelji za “Zvončicu”.

Porodice čija su se deca lečila u Institutu za majku i dete, a posebno porodice koje su boravile u Kući “Zvončica”, tokom mučnog perioda lečenja doživeli su i lepe trenutke, stekli prijateljstva za ceo život i uvideli da pomoć nenadano stigne od nepoznatih ljudi. Te porodice najbolje razumeju koliko je svaka pomoć dobrodošla, uviđaju značaj postojanja udruženja roditelja i na koji način se svako može uključiti i dati svoj doprinos.

Porodicama, koje u svojim lokalnim srednama žele da organizuju akciju prikupljanja pomoći za “Zvončicu”, pružamo logističku i organizacionu pomoć i trudimo se da predstavnici udruženja prisustvuju svakoj akciji, predstave udruženje i namenu donacije.

Hvala svima koji nas ne zaboravljaju.

"Šminkeri za dečiji osmeh" oktobar 2016.

Humanitarna akcija "Šminkeri za dečiji osmeh" uspešno je održana 28. oktobra, 2016. u Delta City u Beogradu, zahvaljujući prelepim mladim damama, šminkerkama, koje je okupila Tijana Avramović Asanović i u organizaciji "Orhideje" (www.orhideje.rs). Posetioci u Delta City, a najviše dame koje su imale divnu priliku da ih našminkaju profesionalne šminkerke, donirali su ukupno 69,305 dinara za naše udruženje ZVONČICA.

"Pokret umetnosti za dečji osmeh", oktobar 2014

Udruženje Krugovi umetnosti su našoj javnosti predstavili pravi primer kako organizovati humanitarnu akciju za decu - glamurozno, na visokom nivou, sa ukusom i stilom. Performans, koji su priredili u Event Club Mia, podarili su nam nov, nesvakidašnji i zanimljiv pristup koncertnom izvođenju muzike, upleteno u tehnologije 21. veka.

Projekat, u kojem je učestvovalo 100 učesnika, omogućen je zahvaljujući generalnom sponozoru, kompaniji Millennium Team, a veliku podršku su pružili Opština Zemun, Opština Rakovica i Privredna komora Beograda. Darodavci i gosti ovom prilikom su bili: Production Pool, Fitofarmacija, Mc Donalds, Lyctum, Visan, Privredna komora Beograda, Lions Klub Beograd, Uno Lux, BB Elektronik, Milenium Sistemi, Europetrol, LK Nekretnine, Bising, Delmark, GP Ortogradnja, GPA, Aleksandar MN, Piano Land, ETF Laboratorija za akustiku, Kandy, Udruženje Omladine Zemun, Altanova.

Donirana sredstva, u iznosu od 250.000 din. namenjena su za nabavku dve infuzione pumpe na odeljenju hemato-onkologije Instituta za majku i dete.

U ime dece, roditelja i zdravstvenih radnika iz Službe za hematoonkologiju Instituta za majku i dete, kao i nas iz Udruženja "Zvončica", veliko HVALA svima koji su pokazali poštovanje bolesnoj deci, pažnju i ljubav na pravi način, značajno doprineli poboljšanju uslova života i lečenja, a na način koji deca zaslužuju - iskreno, posvećeno, profesionalno i sa stilom.

Porodica "Kremenko" u Priboju, avgust 2014.

Tradicionalni rafting u Priboju, održan je 16. avgusta 2014. u znaku porodice Kremenko, iza koje se "krije" naša porodica Dželilović i njihovi prijatelji. Na duhovit i originalan način, u vozilu specijalno napravljenim za ovu priliku, porodica Kremenko je privukla pažnju građana Priboja i ukazala da "rak nije mrak" i da "nečije malo, za nas je mnogo".

Uskrs u Šapcu, 2014

U Šapcu, Veliki Četvrtak, pred Uskrs, obeležen je zajedničkom akcijom predškolskih ustanova "Naše dete" i "Suncokreti", a priključio se i crkveni hor "SV Jovan Bogoslov", za decu obolelu od raka i udruženje "Zvončica", na inicijativu porodice Timotić iz Šapca.

Porodica iz Vršca, 2013

Manifestacije u Vršcu, Dani grožđa i svečana akademija povodom Vidovdana, uz pomoć naše porodice Đukić, obeležene su i podizanjem svesti o dečjem kanceru i prikupljanjem donacija za "Zvončicu".

Rafting u Priboju, 2013

Rafting u Priboju na Limu, organizovan je u znaku prikupljanja donacija za decu obolelu od raka i podizanjem svesti javnosti akcijom javnog šišanja, na inicijativu porodice Dželilović i u organizaciji Kancelariji za mlade iz Priboja.

Tešnjarske večeri u Valjevu, 2012

Tešnjarske večeri u Valjevu, u sklopu niza kulturnih manifestacija, obeležene su i prikupljanjem donacija za decu obolelu od raka, na inicijativu i u organizaciji porodice Đogović iz Valjeva.

Prijatelji

Leave a Comment